Yrkesbagare
Du som arbetar med bröd och bakning professionellt är välkommen till Brödlabbet för fortbildning, inspiration och rådgivning. Flera av mina öppna kurser passar bra för yrkesbagare, speciellt Surdeg, kulturspannmål & pizza, terminskursen Fördjupning i surdegsbakning och min sommarkurs (nästa tillfälle annonseras inför sommaren 2025). Välkommen med anmälan!
Jag är diplomerad rådgivare hos Eldrimner – sveriges nationella resurscentrum för mathantverk. Genom eldrimners rådgivningstjänst får du en timme gratis rådgivning hos mig. Läs mer här. Jag undervisar också på kurser för yrkesbagare hos Eldrimner. Aktuella kurser hittar du här. Några tidigare kursdeltagare från branschen har sagt så här:
-En av de absolut bästa kurser jag någonsin gått!
Caroline är verkligen en mästare på surdegsbakningens komplexa kemi och denna kurs gav mig verkligen verktyg att kunna tackla de många utmaningar som man stöter på som hantverksbagare, framförallt vid bakning med kulturspannmål.
Utöver massa kunskap gav kursen mig bra energi och inspiration som fortfarande är med mig varje dag i bageriet!
/Josefin Åhlfeldt, Park Konditori
– Det Caroline förmedlar på fördjupningskursen är sånt man behöver för att komma vidare och förstå sin bakning. Detta gör hon på ett lugnt och pedagogiskt sätt!
/Gustav Fagerman, Artisan Bread Karlstad ( Årets Bagare 2018)