Upplevelser, teambuilding och konferens
Baka ditt eget bröd, provsmaka olika sorters bröd, tillverka pasta eller baka och ät din egen pizza – jag erbjuder brödupplevelser för alla! Inspireras av alternativen nedan och låt mig skäddarsy en dag eller kväll för dig och dina vänner eller kollegor, perfekt som teambuilding, kick-off eller firande. Jag har tillstånd att servera öl och vin till slutna sällskap och samarbetar med duktiga dryckesexperter som ser till att ni får något gott i glaset till maten. Kvällsaktiviteterna går utmärkt att kombinera en introduktion till surdegsbakning. Jag har också möjlighet att ta emot mindre sällskap för konferens. Kontakta mig för offert och tillgängliga datum.
Pizzabakning
Att baka tillsammans är en perfekt aktivitet för att lära känna varandra eller fira ett gott samarbete eller en högtidsdag. Här får ni själva komponera egna pizzor med deg av kulturspannmål och lyxig topping. Sedan får ni slå er ned runt bokbordet och njuta av resultatet, rykande färskt direkt ur ugnen tillsammans med någon god dryck. Vi avslutar med kaffe, te och något litet sött.
Upplevelse- och inspirationsmiddag med nordisk pizza
Välkommen till en unik smakresa i den nordiska pizzans värld! Ni sätter er till bords runt bakbordet eller, vid lämpligt väder, utomhus vid den vedeldade ugnen, och medan ni njuter av något gott i glaset och välvalda tilltugg ger jag er en introduktion till kvällens råvaror och smaker. Därefter bakar jag fyra serveringar pizza till er som serveras med matchande dryck och en rejäl dos kunskap och inspiration. Vi avslutar med kaffe/te och något litet sött. Välj mellan vinpaket, ölpaket och alkoholfritt dryckespaket.
Bagerikväll med soppa och bröd
Här får ni en introduktion till surdegsbrödets fantastiska värld samtidigt som ni får jobba tillsammans i bageriet. Vi bakar bröd och lagar soppa och resultatet avnjuter ni sedan kring bakbordet tillsammans med utvalda ostar från Reko Deli och någon god dryck.
Välkomna till en inspirerande, sinnlig och smakfull temakväll med svensk kulturpasta
Caroline från Brödlabbet och Bianca från Reko Deli guidar er genom tillverkning och avsmakning av pasta gjord på svenska ekologiska kulturspannmål med smaker från det nordiska köket. Vi börjar med att tillsammans tillverka pasta i olika former och färger, därefter slår ni er ned runt bakbordet och njuter av något gott i glaset under tiden som vi tillagar såser och tillbehör i säsong och serverar rykande färska tillsammans med matchande viner eller alkoholfria drycker.
Det blir en smakfull trerättersmiddag med både salta och söta pastarätter, kryddade med kunskap och inspiration.
Vi välkomnar grupper om 8-15 personer
Plats: Brödlabbet, Vallkärratorn 472, Lund
Hör av er för offert och bokning till caroline@brodlabbet.com eller
bianca@rekodeli.se
Brödprovning
Är det skillnad på bröd och bröd? Vad är ett bra bröd och hur känner jag igen det? Hur kombinerar jag bröd och mat? Alla dessa frågor och fler får du svar på under en brödprovning med Brödlabbet. Vi provsmakar några olika sorters bröd och kombinerar med pålägg. Den här aktiviteten passar bra även för större sällskap och jag kommer gärna till er och håller en provning.
Bröd- och ostprovning
Brödlabbet och Reko Deli i Lund erbjuder en kombinerad bröd- och ostprovning. Följ med Caroline och Bianca på en delikat smakresa bland svenska och europeiska hantverksostar och surdegsbröd. I Brödlabbets bageri eller hos er, vilket som passar er bäst!