Hoppa till innehåll

Pasta på kulturspannmål – fullbokat

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Pasta på italienska innebär durumvete, men den svenska pastan görs på lokalodlat kulturspannmål! Tillsammans utforskar vi den svenska pastans möjligheter och gränser (om de finns!). Pasta med surdeg? Rågpasta? Allt är möjligt, kom och testa! Resultatet äter vi tillsammans med goda såser och tillbehör.

1050SEK

Nybörjarkurs i hantverksbakning i Eldrimners regi – fullbokat

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Lär dig riktig hantverksbakning tillsammans med Caroline Lindö på Brödlabbet i Lund, Skåne. Kursen vänder sig till dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet av bakning men som vill lära dig mer om att baka hantverksmässigt med surdeg och lokalt spannmål. Du får lära dig grunderna i hantverksbakning med surdeg: att starta och underhålla en surdeg… Läs mer »Nybörjarkurs i hantverksbakning i Eldrimners regi – fullbokat

Surdegsbakning för hemmabagare – fullbokat

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Välkommen till en heldag för dig som vill komma igång med surdegsbakning hemma eller för dig som redan bakar med surdeg men vill ta din bakning till nya höjder. Både nybörjare och mer erfarna hemmabagare är välkomna, jag anpassar nivån efter era förkunskaper. Du får lära dig om bakningens vetenskap, hur man enkelt kan baka… Läs mer »Surdegsbakning för hemmabagare – fullbokat

1750SEK

Ölbryggning 4/5 och 18/5

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Vill du komma igång och brygga öl hemma eller bara uppleva en bryggning? Då är detta kursen för dig! Tillsammans brygger vi en sats öl och pratar om ölbryggningens teori och praktik, från helt maltkorn till färdigt öl. Kursen består av två tillfällen, första dagen brygger vi ölet och sätter det på jäsning och två… Läs mer »Ölbryggning 4/5 och 18/5

2750 SEK

Pizzabakning – fullbokat

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Pizza är hett! Kom och lär dig knepen för att få till den perfekta bottnen med mjöl av kulturspannmål, inspireras av ekologiska och lokala råvaror till topping och njut av resultatet tillsammans. Under säsong plockar vi örter, grönsaker och tomater direkt i trädgården. Ostarna kommer från hantverksmejerier i Sverige och övriga Europa. När vädret tillåter… Läs mer »Pizzabakning – fullbokat

690 SEK

Fördjupningskurs, surdeg och kultursorter i Eldrimners regi – fullbokat

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Välkomna på fördjupningskurs i bageri på Brödlabbet på temat kulturspannmål och surdeg med Caroline Lindö. Kulturspannmål ger fantastiska möjligheter att skapa unika bröd men kräver också mer av bagaren i form av kunskap och erfarenhet. Den här kursen vänder sig till dig som är yrkesverksam bagare med erfarenhet av surdegsbakning och som är vill lära dig mer om… Läs mer »Fördjupningskurs, surdeg och kultursorter i Eldrimners regi – fullbokat

Introduktion till surdegsbakning

Brödlabbet Vallkärratorn 472, Lund, Sverige

Det här är en halvdagskurs för dig som vill ha en introduktion till surdegsbakning, eller vill uppleva bröd och bakning tillsammans med dina vänner. Fyra timmar är för kort tid för att baka surdegsbröd från början till slut, så här har jag förberett degar till bröd som vi formar, jäser och bakar av. Du får… Läs mer »Introduktion till surdegsbakning

1250 SEK